De jury leden stellen zich voor:

Rob van der Steen, 37 jaar jong, woonachtig in Vianen en al 12 jaar fanatiek lid van JCI. In het dagelijks level Senior Supplier Manager bij ASML en vanuit zijn lidmaatschap bij JCI veel betrokken bij initiatieven rond leiderschapsontwikkeling, ondernemerschap en diverse sociale initiatieven. Daarnaast is Rob coach bij de Gemeente Vianen om jongeren tussen de 15 en 21 te begeleiden in hun loopbaan-oriëntatie. Rob krijgt energie van het realiseren van plannen. ‘A plan without a goal, is just a dream’. 

Annemiek Lauwerijssen is senior programmamanager bij Stichting HIER Klimaatbureau, een NGO die burgers en bedrijven betrekt bij de oplossing van het klimaatprobleem. Annemiek is hierbij verantwoordelijk voor de maatschappelijke impact van de CO2-Prestatieladder, een succesvol CO2-managementsysteem voor bedrijven en inkoopinstrument voor overheden. Ook houdt ze zich bezig met de relatie tussen CO2 en circulariteit. Als bedrijfskundige heeft ze de nodige internationale corporate ervaring opgedaan als consultant in de energiesector, maar ze zet zich nu volledig in voor de transitie naar een low carbon economy.

 

Rob draagt al zo’n 4 jaar bij aan het vormgeven van een circulaire economie in Nederland. Op dit moment werkzaam bij C-creators als Project Manager voor het Bouwprogramma. Een programma waar we van kennisdeling naar implementatie gaan voor circulaire innovaties in de bouwsector. Ook is Rob betrokken geweest bij de campagne Netherlands Circular Hotspot in 2016 om Nederland wereldwijd op de kaart te zetten als koploper. Daarnaast helpt Rob verschillende bedrijven in het herontdekken van hun bedrijfsmodellen richting een circulaire economie.

 

 

Marketing en Communicatie vragen? neem contact op met Robert-Jan Fock, mail naar: marcom@cva-utrecht.nl