01.

De Burgemeester

Niemand minder dan de burgemeester van Utrecht, Dhr. J. van Zanen komt de hele bijzondere lunch openen. Tijdens de lunch zal Dhr. J van Zanen aanwezig zijn en steunen we het initiatief Eet met je hart, waarbij we met 50 ouderen gaan lunchen om ons zo hard te maken tegen vereenzaming van ouderen.

Jan van Zanen

02.

Wake-Up with the fountainheads

KUN JIJ JE AANPASSEN AAN DE SNEL VERANDERENDE OMSTANDIGHEDEN? ER IS MAAR EEN KEUZE, ADAPT OR DIE !

Leer anders naar je toekomst kijken met onze Trendverkenners – Innovatieversnellers – Inspirerende sprekers

De Fountainheads

Wij zijn Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman. We zijn gastsprekers en trendverkenners bij Fountainheads. We dagen ondernemende mensen uit anders naar hun eigen toekomst te kijken. We houden van het huidige tijdperk en bestuderen continu de trends en bewegingen die gaande zijn. Er zijn zoveel nieuwe mogelijkheden en door anders te kijken zie je zoveel meer. Met onze Wake-Up Call stimuleren we je om functieloze tijd te creëren zodat je je eigen trendverkenner kan worden. Wij staan te popelen om je te inspireren om jouw reis naar ‘het grote onbekende’ van de toekomst te starten. De urgentie wordt steeds groter om te leren vanuit de toekomst

03.

Sander Holm

Sander Holm is representative at the Sustainability Community Table at BAM Group. Responsible for the Sustainability Strategy of BAM Bouw en Vastgoed.

Making, implementing and securing of improvement policies towards a sustainable future. On the one hand the circular processes… and on the other hand making sustainable development feasible for all stakeholders….

Specialties: Sustainability and Circularity in the built environment

04.

Yvette Watson

Yvette Watson staat op de lijst van “duurzame 50” en is bekend als een energieke en doelgerichte facility manager met een grote duurzaamheidsambitie. Yvette is medeoprichter van PHI Notes en PHI Factory. PHI Factory inspireert en stimuleert organisaties om circulaire en inclusieve concepten te implementeren in de bedrijfsvoering. Deze powerwoman zal het export forum begeleiden en zorgen voor de nodige interactie.

05.

KeyNote: Klaske Kruk

Klaske Kruk stapte na een carrière in het bedrijfsleven over naar de duurzaamheid sector. Zij werkte jaren lang samen met vooraanstaande denkers op het gebied van circulaire economie en werd uiteindelijk programma directeur bij Circle Economy. In haar werk zag Klaske dat een circulaire economie vaak als complex, theoretisch en ingewikkeld wordt beschouwd. Daarom richtte zij Circularities op.  Circularities helpt overheden en bedrijven met het formuleren van een toekomstplan. Dat toekomstplan is vaak ver weg,  Circularities focust dan ook juist op wat je morgen kan doen.
 

.

.

.

LOCATIE

Provinciehuis Utrecht

Deel jouw idee

info@cva-utrecht.nl

Volg ons

#wijzijncirculair

#ditisjci

Route

Klik hier voor routeinformatie