Zonder partnerships heeft dit congres geen recht van bestaan.

Onderstaand treft u onze partners welke deze dag mede mogelijk maken.

Wilt u ook aanwezig zijn? onderstaand treft u de voordelen en onze contactgegevens.

Voordelen voor u om aanwezig te zijn op het Circulaire economie congres.

  • Maak kennis met +/- 400 young professionals,
  • Wordt onderdeel van het netwerk van JCI Utrecht & JCI Nederland,
  • Ontmoet lokale en nationale bedrijven met dezelfde interesse,
  • Indien gewenst kunt u uw businesscase aanleveren, Young professionals gaan hierover samen met u in debat om zo nieuwe inzichten te ontdekken.

partnerships@cva-utrecht.nl

WHY: Wij geloven dat organisaties met hun bedrijfsvoering een groot positief effect kunnen hebben op het realiseren van een circulaire en inclusieve economie.

HOW: Met onze kennis, ervaring en passie helpen wij deze organisaties hun ambities te realiseren. We willen organisaties in hun kracht zetten, om alle kansen goed te kunnen benutten.

WHAT: PHI Factory ondersteunt organisaties bij het vinden van creatieve oplossingen, bij het proces van besluitvorming en bij het realiseren van ambitieuze circulaire doelstellingen.

Pellicaan Advocaten is een ondernemend kantoor, dat wordt vertegenwoordigd door advocaten en juridisch medewerkers. Professionals met expertise. De betrokkenheid binnen ons team is groot. We zijn juridisch partner én klankbord voor onze cliënten. Ons doel is de zaken te verhelderen, zodat onze cliënten doelgericht kunnen ondernemen.

Lees meer

Binnen de gelederen van Pellicaan zijn de verschillende disciplines zowel los als in onderling verband in te schakelen. Vanuit een adviserende rol bieden wij onze cliënt een oplossing, die de kans op een geschil minimaliseert. Preventieve maatregelen zijn er immers om genomen te worden. Als een geschil niet kan worden voorkomen, staan we u bij in gerechtelijke procedures.

We hebben onze expertises toegespitst op een aantal branches en geïllustreerd aan de hand van thema’s, die aan de orde van de dag zijn. Hierin worden informatieve situaties geschetst, de handvatten waar u misschien juist naar zocht.

De trendverkenners en innovatieversnellers bij Fountainheads geloven dat inspiratie leidt tot nieuwe kennis en inzichten. Wij merken dat leren en ondernemen vanuit de toekomst je verder brengt dan de gegevens uit het verleden te extrapoleren naar de toekomst. Door anders te kijken zie je zoveel meer. Wij geloven dat delen het nieuwe hebben is. En geven het nieuwe krijgen. Wij geloven dat je waarde creëert wanneer je je interne organisatie verbindt met de buitenwereld. Wij geloven dat kennisdelen leidt tot nieuwe inspiratie en inzichten. Elke dag snuiven wij weer nieuwe informatie op om onze inzichten aan te scherpen. Wij worden enthousiast als anderen in beweging komen doordat wij onze kennis delen. Stilstaan is in onze ogen geen optie. Zeker niet in dit nieuwe tijdperk. Wij houden ervan om samen met ondernemers hun business te verbinden met de toekomst en het onbenut potentieel te ontdekken. Wij inspireren je graag op jouw reis naar jouw “Great Unknown” we verbinden jou graag met je toekomst. Fountainheads – Adapt or die!.


EEN ONTDEKKINGSTOCHT DOOR DE 2000 JAAR GESCHIEDENIS EN ARCHEOLOGIE VAN HET DOMPLEIN

DOMunder is de prijswinnende historische attractie onder het Domplein in Utrecht voor jong en oud. Van de Romeinen, de roemrijke middeleeuwen tot aan het herbeleven van de storm van 1674, DOMunder neemt je mee door de bewogen geschiedenis van 2000 jaar Domplein, Utrecht, Nederland en Europa.

Groenendijk Bedrijfskleding is totaalleverancier van bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Het familiebedrijf is opgericht in 1997 door de Woerdense ondernemer Marien Groenendijk. De organisatie is gevestigd in Woerden, Amsterdam en Kesteren en bestaat uit een team van circa 200 medewerkers. Met haar brede assortiment kan Groenendijk Bedrijfskleding klanten in iedere branche aankleden. Het onderscheidende karakter ligt vooral op het gebied van design, innovatie en haar streven naar een circulaire economie.

Lees meer

Groenendijk heeft zich geconformeerd  aan het landelijke overheidsprogramma ‘Duurzaam Inkopen’ en is het ISO 14001 gecertificeerd. Haar duurzame beleid uit zich o.a. in het ‘silver-membership’ bij het FIRA Sustainability Platform om ketentransparantie te genereren voor inkooporganisaties. De leaseauto’s van Groenendijk worden bewust uitgekozen op CO2 uitstoot en er wordt te aller tijden te allen tijde rekening gehouden met CO2 compensatie. Daarnaast is het pand voorzien van zonnepanelen, wordt gebruik gemaakt van LED-verlichting en wordt bij inkoop van materialen en diensten sterk rekening gehouden met de maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Groenendijk Bedrijfskleding ontwerpt en laat zelf circulaire bedrijfskleding produceren dat  wordt gemaakt van 100% polyester. De benodigde componenten zoals knopen, ritsen en reflectiestriping worden vast gestikt met het Wear2-garen. Door de gebruikmaking van blootstelling aan microgolven verliest het garen haar kracht en worden componenten gemakkelijk gescheiden van de stof.

Op dit moment biedt Groenendijk Bedrijfskleding 100% circulaire bedrijfskleding aan, dat specifiek voor klanten wordt geproduceerd.

Daarnaast heeft de organisatie een maximale focus op de inkoop van bedrijfskleding dat op een verantwoorde manier is geproduceerd. (we noemen dit ons externe personeelsbeleid) Groenendijk Bedrijfskleding eist van de merken die zij verkopen, dat zij openheid geven over waar producten worden geproduceerd en aan welke standaarden de productielocaties voldoen. Als borging hiervan moet de fabrikant de ‘Groenendijk Gedragscode’ ondertekenen, dat is gebaseerd op de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens van de Verenigde Naties.

Stichting Met je hart werkt in iedere gemeente samen met huisartsen, ouderenverpleegkundigen, thuiszorgmedewerkers, wijkverpleegkundigen, pastors en buurtbewoners. Dit is een intensief proces maar zorgt ervoor dat we juist ook die onzichtbare groep ouderen kunnen laten deelnemen in de samenleving. Onze zorgpartners hebben goed zicht op kwetsbare ouderen die met eenzaamheidsgevoelens kampen en weinig sociaal contact hebben. Ouderen worden de eerste keer door hun uitgenodigd om die eerste drempel weg te nemen. Al onze gasten worden persoonlijk uitgenodigd en het team van Met je hart neemt vervolgens persoonlijk contact met de oudere op om te overleggen over wensen en mogelijkheden. We bereiken een vergeten groep ouderen en nemen we alle mogelijke drempels voor sociaal contact weg.

VanSelfie
Wij willen meehelpen aan het opbouwen van een duurzame wereld waar vervuiling en verspilling niet of nauwelijks voorkomt. Er is tegenwoordig voor praktisch alles een duurzaam alternatief waarbij je niet hoeft in te leveren op je leefstijl. Er ontstaan steeds meer duurzame initiatieven met geweldige ideeÎn en die verdienen, volgens ons, de aandacht van een groot publiek. Laat je door hen en door ons overtuigen van hun producten en diensten en ga samen met ons voor een leefbare wereld voor generatie op generatie!

Showreel https://vimeo.com/198701330

logo stemwijzer utrecht van utrecht klimaatneutraal 2030

Utrecht Klimaatneutraal 2030 heeft een stemwijzer voor de Provinciale Verkiezingen in Utrecht ontwikkeld, te zien op klimaatwijzerutrecht.nl. Op deze kieswijzer is in een oogopslag duidelijk hoe partijen scoren op het gebied van klimaat en duurzaamheid. UKN2030 bestaat uit inwoners die samen met de gemeente, bedrijven en andere inwoners de transitie naar een klimaatneutrale stad willen versnellen. Met de stemwijzer hopen zij dat Utrechtenaren klimaatwijs zullen stemmen. Bekijk de stemwijzer via deze link.

Zonder partners geen congres! Met trots presenteren we vandaag een van onze sponsors: Vialis, een Volkerwessels onderneming, is marktleider op het gebied van mobiliteitsoplossingen in Nederland. Je kent onze naam misschien niet maar onze producten zeker wel! zo zijn bijna 50% van de stoplichten in Nederland van , hebben we de wisselbaan op de A1/A6 voor je gerealiseerd en rijd je op de (nieuwe) A4 door een tunnel die wij hebben gebouwd !

Provinciale Staten, Gedeputeerde Staten en de commissaris van de Koning vormen samen het bestuur van de provincie Utrecht. Maar ze staan er niet alleen voor. Een complete ambtelijke organisatie ondersteunt de bestuurders op verschillende manieren. De ambtelijke organisatie van de provincie Utrecht bestaat uit ongeveer 800 medewerkers. Aan het hoofd staat de directie, deze vormt een belangrijke schakel tussen het bestuur en de ambtelijke organisatie.

Stayokay Utrecht – Centrum ligt aan de Neude 5, het gezelligste en bekendste plein van Utrecht. Naast alle terrasjes liggen ook de Dom, de Oudegracht en de winkelstraten om de hoek.

Over Stayokay
Stayokay is de grootste hostelketen van Nederland met 22 verrassende locaties, van de Achterhoek tot Amsterdam. Al sinds 1929 biedt de ‘family of hostels’ (inter)nationale gasten de ideale plek om te overnachten; slapen kan op privé- of gedeelde kamers. Maar ook voor vergaderingen, feestelijke en zakelijke events ben je bij Stayokay aan het juiste adres. Stayokay verzorgt jaarlijks meer dan een miljoen overnachtingen en wil voortrekker zijn op het gebied van duurzame en sociale initiatieven. Stayokay is aangesloten bij Hostelling International: een netwerk van meer dan 4000 hostels wereldwijd.

 

Speel de toekomst van je organisatie of sector. Alleen of als team. Gewoon op kantoor of LIVE tijdens een event.
OneFuturePlay werkt samen met overheden, onderwijs en ondernemers aan de groei van menskracht voor duurzame ontwikkeling.

Twoppy will develop your conference app if you can do it yourself without any technical knowledge? Save yourself a lot of time and money by creating your next event app through twoppy. You can have your event app up and running for as little as 149,- euro per conference (or other type of event). With twoppy your attendees are always up to date with the event details and attendees are able to connect and interact with each other.

Texet Benelux een is toonaangevende leverancier van kwaliteitsvolle bedrijfskleding, werkkleding en promotioneel textiel. Naast kledij bieden we ook design, maatwerk en personalisatie van onze stockproducten aan en bekleden we hiermee een unieke positie in de markt als one-stop-shop. Ons succes is gebouwd op expertise, kwaliteit en een klantenservice van het hoogste niveau.

Succesvolle merken zoals James Harvest Sportswear, Printer Active Wear, J.Harvest & Frost, Projob Workwear en Cottover worden via distributeurs verdeeld waardoor we onrechtstreeks leveren aan zowel KMO’s als multinationals.

Met 15.000m² stockruimte en 12.000 palletplaatsen in België zorgen we steeds voor een snelle en accurate levering!

Bij Texet geven we om ‘natuur en mens’ en via verschillende initiatieven passen we een uitgebreid MVO beleid toe.

Texet Benelux maakt deel uit van de Zweedse, beursgenoteerde onderneming New Wave Group, een wereldspeler in bedrijfs-, sport en vrijetijdskleding eenerzijds en geschenken, huisdecoratie en textiel anderzijds.

“The Original”is het eerste product dat “Gebakken Lucht” op de markt brengt. Het is een uniek product dat weer terug gaat naar de essentie. Gebaseerd op het oude en ambachtelijkeproductieproces van de creatie van “Gebakken Lucht“.

Ben je geïnteresseerd in de achtergrond van The Original, of wil je meer weten over het product, klik dan hier.

Wij willen “Gebakken Lucht” weer terug brengen naar de essentie. Een eerlijk product dat is gebaseerd op het oude vakmanschap. Hiervoor zijn wij terug gegaan naar de basis, en hebben ons zelf de vraag gesteld: Wat is gebakken lucht in de kern? Om die vraag te beantwoorden zijn wij gedoken in de geschiedschrijving, de sterke verhalen van onze vaders, redevoeringen van politieke leiders, de opscheppers in de kleedkamers, de lachsalvo’s in de kroeg, de zingendetroubadours, de fictie van bekende schrijvers, de bloemlezingen van romantici, presentaties van peptalkers, de overleveringen van godsdienstelijk leiders, en de testamenten van goeroes.

Uit deze zoektocht is het eerste unieke product ontstaan (The Original). Een product dat voor de eerste keer “Gebakken Lucht” vangt in waar het echt om draait. Gebakken Lucht is onderdeel van Link Consulting .

WAAROM

Duurzaamheid is in onze ogen meer dan een modewoord. Het is niet alleen een noodzaak omdat veelgebruikte grondstoffen opraken, het is een streven om de natuur en aardse systemen te behouden.   Wij dragen hier aan bij door duurzame producten op een verantwoorde manier te produceren door middel van een biologische, natuurlijke en circulaire bedrijfsvoering.

WIE

Earth Kweek is een biologische start-up kwekerij. We richten ons op een natuurlijke teelt van sierplanten voor groendaken en tuinen. Dit doen we door het plastic gebruik te minimaliseren, chemische middelen uit te sluiten en afvalproducten een tweede kans te geven.

WAT

Onze vegetatiematten en kant-en-klare modules zijn geschikt als begroeiing voor groendaken. Hoewel we in eerste instantie een kwekerij zijn, werken we met verschillende partijen die de aanleg kunnen realiseren. Naast groendakbedekking vormen de vegetatiematten een mooie, onkruidwerende bodembedekker voor in de tuin.

Seoslim heeft deze website ontwikkeld. De ondernemers achter Seoslim, Samuel Beltman en Tom Beltman willen betrokken zijn bij dit evenement om bij te dragen aan de gedachte achter Circulaire Economie.

Deel jouw idee

info@cva-utrecht.nl

Volg ons

#wijzijncirculair

#ditisjci

Route

Klik hier voor routeinformatie